Start/resor     Ciceroner   Bildgalleri  

Priser/villkor/garantier/försäkringar m.m

  Kontakt    
Herodotos' resor
Res från: Stockholm, Göteborg, Oslo,       
Köpenhamn, Helsingfors m.fl. orter         
 
 
 

 

 

Priser, villkor, garantier, försäkringar m.m.

Priser
Priser för de olika resorna färdigställs i samband med icke bindande intresseanmälan. Priserna är beroende av antalet deltagare och vilken tid på året som resan genomförs. Prisbilden ligger på ca 1250-1550 kronor per dag vid 15 – 20 deltagare.
Pristillägg för enkelrum tillkommer. I samband med bokning betalas en bokningsavgsdeposition som dras av från priset vid fullföljd resa. Läs mer om våra priser»

Betalningsvillkor
Vi tar ut en första delbetalning (anmälningsavgift) i samband med att avtalet träffas (bokningstillfälle). Resterande belopp (slutbetalning) betalas 21 dagar före resans avresedag.

Pris- och programändringar
Vi förbehåller oss rätten att i oförutsägbara händelser ändra i programmet. Vi reserverar oss för pris- och programändringar utanför vår kontroll och hänvisar till gällande reselag.

Avbeställning av resan
Vi tillämpar
SRF:s villkor för paketresor (se Våra villkor nedan). Hur mycket resenären ska betala vid avbeställning beror på bokningens omfattning (i paketresan ingående tjänster, t.ex. flyg- och evenemangsbiljetter, hotellogi m.m) samt på hur många dagar före avresan avbeställningen sker. Vid sjukdom täcks kostnaden i regel av resenärens hemförsäkring (läkarintyg krävs). Hör med ditt försäkringsbolag om detaljer.
Resenärens avbeställning av paketresan»

Våra villkor
Vi tillämpar Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor:
villkor för paketresor»

Resegaranti
Enligt resegarantilagen har Herodots resor AB ställt erforderlig resegaranti till Kammarkollegiet. fullständig Information om resegarantin»

Rekommendationer om reseförsäkring
Vi rekommenderar starkt att våra resenärer tecknar en kompletterande reseförsäkring! Kompletterande reseförsäkring är utformad så att den täcker hålen i din hemförsäkring. Det innebär att du får ett skydd mot det mesta som kan hända under en resa, utan att du blir dubbelförsäkrad. Läs mer & teckna kompletterande försäkring»

Personuppgifter
På Herodotos resor webbplats eller i kontakter med oss kommer du att behöva lämna personuppgifter och eventuella kreditkortsuppgifter. Dessa uppgifter är nödvändiga t.ex. för att köp skall kunna genomföras eller för att du skall kunna erhålla nyhetsbrev. Genom att handla hos oss eller genom att prenumerera på Herodotos resor nyhetsbrev accepterar du att vi behandlar dina personuppgifter för detta ändamål. Vi kommer dock inte att använda personuppgifter för marknadsföring, försäljning till tredje part eller något liknande utan ditt medgivande. mer om hantering av personuppgifter»

Samarbetspartners
Vid samtliga resor samarbetar vi med välrenommerade resebyråer med erforderliga resegarantier hos Kammarkollegiet och IATA bokningslicenser.

Länkar
Denna hemsida innehåller länkar till andra webbplatser. Dessa länkar har lagts in för att göra hemsidan så serviceinriktad som möjligt. Herodotos resor lämnar inga som helst garantier och är inte ansvarig för tillgängligheten till eller innehållet i dessa hemsidor.
Läs mer om länkar på vår hemsida»

Pass och visum
Vår rekommendation är att i möjligaste mån resa med ett giltigt pass. De flesta länder och flygbolag kräver att passets giltighetstid är minst 6 månader från resans sista dag.

Läs mer om pass och visum här»

 

 

 


 

 

   
 
 
Design by: art.sehn