Start/resor     Ciceroner   Bildgalleri  

Priser/villkor/garantier/försäkringar m.m

  Kontakt    
Herodotos' resor
Res från: Stockholm, Göteborg, Oslo,       
Köpenhamn, Helsingfors m.fl. orter         
 
 
 

 

 

La ultima possibilitā!
Playoff Sverige-Italien i Milano
13 november 2017
En fotbollsresa till fobollens Mecca - legendariska San Siro i Milano. Sverige kommer att möta Italien i playoff till VM 2018.
Boka din plats redan nu!

   
 

Arenan: San Siro
Stadio Giuseppe Meazza, eller San Siro som den vanligtvis kallas, är den största fotbollsarenan i Italien (drygt 80 000 platser) och är hemmaplan för AC Milan och Inter. Arenan har fått sitt namn efter den italienske storspelaren Giuseppe Meazza, som spelade för både Inter och AC Milan under 1930- och 40-talen. Tidigare var det officiella namnet San Siro, men sedan 3 mars 1980 (året efter att Meazza avlidit) heter arenan Stadio Giuseppe Meazza.

Interfansen använder Giuseppe Meazza-namnet på arenan. Milanfansen vill inte kalla arenan för det, då Giuseppe Meazza var en fornstor Interspelare. Namnet San Siro används därför av Milanfansen. Internationellt och i Italien är San Siro den vanligaste benämningen på arenan.

San Siro byggdes 1925/1926 och invigdes den 19 september 1926, då 35 000 åskådare såg Inter besegra Milan med 6–3. På den här tiden spelade endast AC Milan sina hemmamatcher på arenan. 1935 köptes den dock av staden Milano, och 1947 började även Inter spela på arenan. Efter det har den renoverats flera gånger, bland annat inför VM 1990. Även under VM 1934 spelades det matcher på San Siro-stadion.


 
 

Sektorindelning på stadion San Siro i Milano.
 
 
 
     
 


Bokning och information:

Arthur Sehn, Herodotos resor,
tel. 073-984 33 25,
e-post: info@herodotos.se.


Reseinformation
Tid : 4-6 december 2015 (fredag-söndag)


Pris: 2490 kr
- med biljett i sektor på kortsida, 2:a ring.

I priset ingår: boende på fyrstjärnigt hotell i centrala Milano, med del i dubbelrum, frukost, 1 biljett till matchen Italien-Sverige på San Siro i Milano kl 20:45 den 13 november 2017, läktarplats enl. ovan. Extra natt: 800 kr per person i dubbelrum.
Tillägg för biljett i sektor på långsida: från 400-800 kr / biljett.

Tillkommer: resa till/från Milano. Hör med oss så hjälper vi till att boka flyget!

*Alla priser i SEK. Med reservation för eventuella ändringar av flyg- och hotellpriser.Bokning och information:

Arthur Sehn, Herodotos resor,
tel. 073-984 33 25,
e-post: info@herodotos.se.


 


Avbokningsregler:
Vi tillämpar SRF:s villkor för paketresor. I många fall följer av de villkor som gäller för i paketresan ingående tjänster, t.ex. flyg- och evenemangsbiljetter, hotellogi m.m., att dessa inte går att avbeställa. I sådana fall ska resenären, förutsatt att arrangören innan avtalet ingås informerat honom/ henne om villkoren, betala hela kostnaden för den eller de berörda tjänsterna. Detaljerad information finns på vår hemsida: www.herodotos.se, se under Priser/villkor/garantier/försäkringar. Vid sjukdom täcks kostnaden i regel av resenärens hemförsäkring (läkarintyg krävs). Hör med ditt försäkringsbolag om detaljer.

Reseförsäkring: Herodotos resor AB har bankgaranti och gruppreseförsäkring godkänd av Kammarkollegiet. Organisationsnr. Herodotos Resor AB 556828-7972. Vi reserverar oss för pris- och programändringar utanför vår kontroll och hänvisar till gällande reselag.

 

 

 

   
 
 
Design by: art.sehn