Boka en kryssning med Hurtigruten med upp till 20% rabatt!

Att resa med Hurtigruten ger Dig stora möjligheter att utforska Norges fantastiska kust och uppleva de norska fjordarna på nära håll. Lämna vardagen hemma och ta Dig ut till havs nu!

Snabbfakta

Pris: från  8.145 kr per person

Bokas senast den 4/3 2019.

Avresor under perioden:
1/4–31/12 2019

Uppge rabattkod: HERODOTOS

Info & anmälan

Via e-post info@herodotos.se,  tel 073 984 33 25 eller personligen i resebutiken, Birger Jarslgatan 71.

Sista anmälningsdag 15 juni 2019.

Boka Din resa idag och få upp till 20 % rabatt:

Bergen – Kirkenes – Bergen, 12 dagar fr. 14 246 SEK per person

Bergen – Kirkenes, 7 dagar fr. 10 165 SEK per person

Kirkenes Bergen, 6 dagar fr. 8 145 SEK per person

 Prisexemplet ovan är baserat på när två personer delar en insideshytt inkl. helpension med avresa september 2019.

Begränsat antal platser.

Boka senast den 4 mars 2019

Kampanjen gäller på 12, 7 och 6 dagars resor med Hurtigruten, på avresor i perioden 1 april – 31 december 2019. Vänligen observera att ovanstående priser är frånpriser och kan komma att ändras då priserna styrs av efterfrågan.

 

Erbjudande har tagits fram i samarbete med CE Travel.

Pris från: 8.145 kr per person i dubbelhytt*
Bokas senast: 4/3 2019
Resan arrangeras av CE Travel som svarar på alla frågor och bokar din resa.
Uppge rabattkod:
HERODOTOS

Välj att flyga från Stockholm, Köpenhamn, eller Oslo.

I priset ingår: flyg t/r  till Bergen/Kirkenes, del i 2bädds insideshytt, transfer till och från flygplatsen samt helpension. Exempelpris avser resa i september 2019. Om Du inte vill ha flyget på köpet så kan vi istället erbjuda rabatt.

Vänligen observera att ovanstående priser är från priser och kan komma att ändras då priserna styrs av efterfrågan. Jfr gärna:
 Prisöversikt Hurtigruten 2019

Kontakta oss idag för mer information om detta erbjudande!

Info & anmälan

För mer information & bokning kontakta:

CE Travel
, tel. 08-441 7190,

e-post: info@cetravel.se,

Du kan också besök oss i den trevliga resebutiken, som Herodotos delar med CE travel, på Birger Jarlsgatan 71 i Stockholm (intill Jarlaplan).

* Alla priser i SEK. Med reservation för eventuella ändringar av skatter, flyg- och hotellpriser samt valutakurser. För resans genomförande enligt ovanstående uppgifter För resans genomförande erfordras 16 deltagare.

Jag är intresserad av resan men...


Anslutningar

Våra resenärer är spridda över Norden och de flesta av våra resor utgår från Stockholm eller Köpenhamn. Därför erbjuder vi, genom vårt samarbete med resebyrån CE Travel , bra priser på anslutningsflyg från övriga Norden. Hör med oss om detaljer!

* Observera att datum och prisuppgifter är preliminära. Alla priser i SEK. Med reservation för eventuella ändringar av skatter, flyg- och hotellpriser samt valutakurser. Vi reserverar oss för pris- och programändringar utanför vår kontroll och hänvisar till gällande reselag. För resans genomförande erfordras 16 deltagare.

Avbokningsregler
Vi tillämpar SRF:s villkor för paketresor. I många fall följer av de villkor som gäller för i paketresan ingående tjänster, t.ex. flyg- och evenemangsbiljetter, hotellogi m.m., att dessa inte går att avbeställa. I sådana fall ska resenären, förutsatt att arrangören innan avtalet ingås informerat honom/ henne om villkoren, betala hela kostnaden för den eller de berörda tjänsterna. Detaljerad information finns på vår hemsida: www.herodotos.se, se under Villkor och regler. Vid sjukdom täcks kostnaden i regel av resenärens hemförsäkring (läkarintyg krävs). Hör med ditt försäkringsbolag om detaljer.

Herodotos resor  är medlem i Svenska resebyråföreningen (SRF) och har ställt erforderliga resegarantier till Kammarkollegiet.

Share This